Oppdatert 6. juni 2026
Slett PX-dataene og kontoen din
To måter å slette på. Ærlige detaljer om hva som skjer videre.
Før du sletter
Bruk et minutt på disse fire punktene
Si opp et eventuelt aktivt abonnement
PX kan ikke refundere abonnementer som faktureres av Apple eller Google – si opp via butikken du meldte deg inn gjennom (App Store eller Play Store). Å slette kontoen din sier ikke opp et butikkabonnement.
Last ned en kopi av dataene dine
Du har rett til en portabel kopi av alt PX har om deg. Be om den i appen – Settings › Account › Export My Data – eller send e-post til support@pxmembership.com. Eksporter sendes innen én måned.
Lagre det du vil beholde
Bilder, notater og alt du har lastet opp, kan ikke gjenopprettes etter sletting. Last ned alt du måtte ønske å beholde.
Bestem hva som skal slettes
Du kan slette hele kontoen, eller bare enkelte elementer inne i appen. De to fremgangsmåtene nedenfor dekker begge deler.
Fremgangsmåte 1
Slette enkelte elementer inne i appen
Du kan fjerne enkelte elementer når som helst uten å slette kontoen din. Trykk på ikonet (…) på et hvilket som helst element.
Elementer du kan slette
- Innlegg og kommentarer
- Lock-in-økter
- Logger for trening, ernæring, hydrering, søvn og kroppsmål
- Bilder og dokumenter
- Coach-samtaler – enkeltsamtaler eller hele historikken din
- Data fra tilkoblede wearables innenfor et datointervall
Når du sletter et element, fjernes det fra PX aktive systemer umiddelbart og fra back-end-lagring innen 30 dager.
Fremgangsmåte 2 · Påkrevd av Apple
Slette kontoen din inne fra appen
- 1Åpne PX og logg inn.
- 2Gå til Settings › Account › Delete Account.
- 3Les hva som vil bli slettet og hva som vil bli beholdt (lenket fra skjermen i appen).
- 4Skriv DELETE i bekreftelsesfeltet for å aktivere knappen.
- 5Trykk på Delete Account. Vi sender en bekreftelses-e-post umiddelbart.
- 6Klikk på lenken i den e-posten innen sju dager for å fullføre slettingen.
- 7Vi sender en ny e-post når slettingen er fullført – innen 30 dager etter bekreftelsen din.
Ombestemt deg? Du kan avbryte en ventende sletting når som helst innenfor sjudagersvinduet ved å kontakte support@pxmembership.com. Etter sju dager er slettingen permanent.
Får du ikke åpnet appen? be om sletting på nettet i stedet. Samme resultat, samme verifisering.
Fullstendig sletting av konto
Hva som slettes
Når du sletter kontoen din, fjerner vi følgende.
Profil og konto
- Navn, e-post, profilbilde, brukernavn, fødselsdato, kjønn
- Passordhash og innloggingstokener
- Tokener for push-varsler og enhets-ID-er
Coach-samtaler
- Alle PX Coach-samtaler og dataene knyttet til dem
- AI-genererte innsikter og sammendrag knyttet til kontoen din
Logger og sporede data
- Logger for trening, ernæring, hydrering, søvn og kroppsmål
- HealthKit-/Health Connect-data lagret i PX (rådata og avledede data)
- Wearable-data importert fra tilkoblede enheter
Fellesskapsinnhold
- Innlegg og kommentarer du har skrevet
- Direktemeldinger på din side (mottakernes kopier følger deres egne slettevalg)
- Opplastede bilder og dokumenter
Innstillinger og preferanser
- Appinnstillinger, varslingsinnstillinger, språkpreferanser
- Integrasjoner og tokener for tilkoblede enheter
- Abonnementets kobling til kontoen din
Åpenhet per kategori
Hva som beholdes, hvorfor og hvor lenge
En liten del av dataene beholdes en kort periode av de spesifikke, lovlige grunnene nedenfor. Disse periodene samsvarer med personvernerklæringen vår – den er den eneste pålitelige kilden.
| Datakategori | Lagringstid | Hvorfor vi beholder dem |
|---|---|---|
| Aktive systemer (synlige appdata) | Fjernes umiddelbart | Du startet slettingen |
| Back-end-lagring | Slettes innen 30 dager | Standard rotasjon av sikkerhetskopier |
| Transaksjons- og faktureringsoppføringer | Inntil 7 år | Krav fra britiske HMRC og EUs merverdiavgift |
| Signaler mot svindel og misbruk | Inntil 12 måneder | GDPR fortalepunkt 65 – berettiget interesse |
| Anonymisert aggregert analyse | Ubestemt | Utenfor virkeområdet etter GDPR fortalepunkt 26 (ugjenkallelig avidentifisert) |
| Enveis-hash av e-postadressen din | Inntil 6 år | Forhindre ny registrering etter kontomisbruk |
| Data under rettslig sperre (hvis aktuelt) | Inntil sperren er opphevet | Overholdelse av rettslige prosesser |
Aktive systemer (synlige appdata)
LagringFjernes umiddelbartHvorforDu startet slettingenBack-end-lagring
LagringSlettes innen 30 dagerHvorforStandard rotasjon av sikkerhetskopierTransaksjons- og faktureringsoppføringer
LagringInntil 7 årHvorforKrav fra britiske HMRC og EUs merverdiavgiftSignaler mot svindel og misbruk
LagringInntil 12 månederHvorforGDPR fortalepunkt 65 – berettiget interesseAnonymisert aggregert analyse
LagringUbestemtHvorforUtenfor virkeområdet etter GDPR fortalepunkt 26 (ugjenkallelig avidentifisert)Enveis-hash av e-postadressen din
LagringInntil 6 årHvorforForhindre ny registrering etter kontomisbrukData under rettslig sperre (hvis aktuelt)
LagringInntil sperren er opphevetHvorforOverholdelse av rettslige prosesser
Underleverandører
Hvor slettingen forplanter seg
Når du sletter kontoen din, videresender PX sletteforespørselen til følgende underleverandører.
Anthropic
AI-leverandør for PX Coach
PX bruker Anthropic under en kommersiell avtale som forbyr trening på samtalene dine. Anthropic beholder samtaler i inntil 30 dager for overvåking av misbruk og sikkerhet, og sletter dem deretter. Sletteforespørselen din i PX utløser sletting på Anthropics side av alle bevarte samtaledata knyttet til kontoen din.
Supabase
Infrastruktur
Lagrede data slettes fra PX aktive systemer umiddelbart og fra sikkerhetskopier innen 30 dager.
Apple / Google Play
Abonnementsfakturering (i appen)
PX kontrollerer ikke oppføringer som Apple eller Google har for abonnementer behandlet via App Store eller Play Store. Du må si opp disse abonnementene via den aktuelle butikken. PX sletter sin interne kobling til abonnementet ditt.
Terra
Integrasjon av wearable-data
PX tilbakekaller umiddelbart sine tilgangstokener til de tilkoblede wearablene dine. Data som allerede er importert til PX, slettes under denne forespørselen. Data som fortsatt holdes av wearable-leverandøren – Oura, WHOOP, Garmin med flere – følger deres egen sletteprosess.
Ærlig opplysning
AI-samtalene dine
PX Coach-samtaler som er lagret i PX, slettes som en del av slettingen av kontoen din. Anthropic sletter også kopien de beholder, i tråd med den kommersielle avtalen vår.
PX og Anthropic trener ikke AI-modeller på samtalene dine. Men – og dette gjelder enhver AI-tjeneste i drift i dag – trening av AI-modeller skjer i partier på bestemte tidspunkter. Hvis en modell allerede er trent før sletteforespørselen din ved hjelp av tidligere avidentifiserte data, kan ikke den modellen trenes på nytt med tilbakevirkende kraft uten dataene dine.
Fra det øyeblikket du sletter, brukes ingen av dataene dine i noen fremtidig treningskjøring.
Identitet
Slik bekrefter vi at det er deg
Vi bekrefter identiteten din før vi sletter noe – for å beskytte deg mot at noen andre sletter kontoen din.
Du er allerede logget inn. Vi bekrefter ved å be deg om å skrive inn passordet ditt på nytt (eller autentisere deg på nytt via Sign in with Apple / Google), og deretter ber vi deg om å skrive DELETE før bekreftelsesknappen aktiveres.
Loven på din side
Rettighetene dine
I henhold til britisk GDPR, EUs GDPR, Californias CPRA og den australske personvernloven har du rett til å:
- Få tilgang til personopplysningene vi har om deg
- Motta en kopi av dataene dine i et strukturert, maskinlesbart format (dataportabilitet)
- Rette uriktige data
- Slette kontoen og personopplysningene dine – rettigheten denne siden gjennomfører
- Protestere mot eller begrense behandlingen vår
- Trekke tilbake samtykke når som helst
- Sende inn en klage til tilsynsmyndigheten din
For å utøve en rettighet, send e-post til support@pxmembership.com.
Kontakt
Snakk med et menneske
For alle personvernsaker: support@pxmembership.com
Generell støtte: support@pxmembership.com
PX (Pursue Excellence Ltd)
Office 12115, 182–184 High Street North, East Ham, London E6 2JA, United Kingdom
Company No. 16333455 (UK) · ACN 698 671 297 (Australia)